El room escape berguedà El Còctel del Doctor, premi a la millor immersió als Taty Hunter Awards 2017

El Còctel del Doctor, una de les sales de room escape que Insomnia Corporation té al Berguedà, ha rebut el premi a la millor immersió als Taty Hunter Awards 2017. Insomnia, que l’any passat ja havia rebut el premi a la millor experiència per Xperiment -l’altra sala de la companyia-, es consolida així com una de les empreses punteres al país en l’organització de sales de room escape.

Insomnia Corporation optava a tres premis enguany, després d’haver-se endut el premi gran l’any passat. En concret, tornaven a optar al premi a la millor experiència i també, al de millor game master (encarregat de guiar els participants del room escape). Durant l’entrega de premis, Climent Vila va reconèixer que no s’esperava tornar a ser nominat després de rebre el reconeixement per Xperiment l’any passat. A més, va avançar que la companyia ja treballa en l’obertura d’una tercera sala de cara a principis del 2018.

Hostal 83 repeteix nominació

Insomnia Corporation no era l’únic representant berguedà als Taty Hunter Awards. També hi eren els gironellencs d’Hostal 83, que estavan nominats a les categories de millor experiència i millor game master. Finalment, però, el room escape de Gironella no va ser premiat, tot i que també es consolida com una de les sales de referència al país.