Berga

El room escape berguedà El Còctel del Doctor, premi a la millor immersió als Taty Hunter Awards 2017

El room escape berguedà El Còctel del Doctor, premi a la millor immersió als Taty Hunter Awards 2017
Fotografia dels premiats als Taty Hunter Awards 2017.

El Còctel del Doctor, una de les sales de room escape que Insomnia Corporation té al Berguedà, ha rebut el premi a la millor immersió als Taty Hunter Awards 2017. Insomnia, que l’any passat ja havia rebut el premi a la millor experiència per Xperiment -l’altra sala de la companyia-, es consolida així com una de les empreses punteres al país en l’organització de sales de room escape.

Insomnia Corporation optava a tres premis enguany, després d’haver-se endut el premi gran l’any passat. En concret, tornaven a optar al premi a la millor experiència i també, al de millor game master (encarregat de guiar els participants del room escape). Durant l’entrega de premis, Climent Vila va reconèixer que no s’esperava tornar a ser nominat després de rebre el reconeixement per Xperiment l’any passat. A més, va avançar que la companyia ja treballa en l’obertura d’una tercera sala de cara a principis del 2018.

Hostal 83 repeteix nominació

Insomnia Corporation no era l’únic representant berguedà als Taty Hunter Awards. També hi eren els gironellencs d’Hostal 83, que estavan nominats a les categories de millor experiència i millor game master. Finalment, però, el room escape de Gironella no va ser premiat, tot i que també es consolida com una de les sales de referència al país.

Estic amb tu

Climent Vilà El Còctel del Doctor Hostal 83 Insomnia Corporation Taty Hunter Awards

Comentaris