Transport

Ús obligatori de cadenes en diverses carreteres de l’Alt Berguedà

Ús obligatori de cadenes en diverses carreteres de l’Alt Berguedà

El Servei Català de Trànsit obliga des d’aquest divendres el matí l’ús de cadenes en diverses carreteres de l’Alt Berguedà. Des de primera hora del matí, les cadenes són obligatòries al tram de la C-16 entre Bagà i Bellver de Cerdanya, que a més restringeix la circulació a camions de més de 3.500 quilos.

A banda, al llarg del matí s’han anat produint avisos i restriccions en altres carreteres berguedanes. És el cas de la BV-4024 entre Bagà i Coll de Pal, la BV-4025 entre Fígols i Cercs o la BV-4243 entre Berga i Castellar del Riu. En totes elles és obligatori circular-hi en cadenes, segons les alertes del SCT.

A més, més d’una trentena d’infants que viuen al nord de la comarca s’han quedat sense transport escolar. Les línies d’autobús que habitualment acosten a l’escola l’alumnat de Gósol, Saldes, Vallcebre, Sant Julià de Cerdanyola, Espinalbet, Castellar de n’Hug, Saldes o Capolat no han fet el recorregut en vista del mal estat de la carretera.

 

Berguedà Cadenes Neu

Comentaris