Cultura

Creen els Premis de Cultura del Berguedà

Creen els Premis de Cultura del Berguedà

El Consell Comarcal del Berguedà impulsa per primera vegada els Premis de Cultura del Berguedà, tres anys després de l’últim premi a la Cultura de Berga, el reconeixement més similar que es recorda. Aquest dimarts a la tarda la consellera comarcal de Cultura, Anna Maria Serra, ha presentat les bases que regiran aquest certamen i ha recalcat que pretenen “potenciar els difusors culturals de la comarca, impulsar la creació artística d’artistes berguedans i reconèixer públicament a persones i/o col.lectius amb trajectòries rellevants en el camp de la cultura”.

Hi haurà tres categories: el premi d’Honor a la cultura berguedana, que premiarà la trajectòria d’una persona amb un bagatge cultural irrefutable; el premi a la promoció cultural, que reconeixerà les entitats, col·lectius o persones que hagin realitzat projectes de promoció i difusió cultural d’interès; i el premi a la innovació artística, que premiarà els creadors/es que hagin realitzat projectes artístics amb projecció.

Les candidatures per optar a una de les categories es poden presentar fins el 28 de febrer. Les propostes es poden presentar de manera presencial (a les oficines del Consell Comarcal -carrer Barcelona, 49, 3r-) o bé telemàticament (enviant un mail a fbertran@ccbergueda.cat). Un cop s’hagin rebut totes les candidatures i el termini estigui tancat, un jurat especialitzat les avaluarà i decidirà quines premia. La gala de lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 17 de març al monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà.

Pots consultar les bases dels premis, aquí.

Estic amb tu

Anna Maria Serra Consell Comarcal del Berguedà Premis de Cultura del Berguedà

Comentaris