Roses de fusta per Sant Jordi, un regal original i per a tota la vida

Amb l’arribada de la Diada de Sant Jordi, és habitual que es regalin milers de roses, sobretot, segons mana la tradició, a la mare, novia, amiga o companyes de feina. Però també és veritat que les roses solen ser força cares i més en aquestes dates, a banda que es deterioren en pocs dies. Les roses de fusta s’estan convertint en un regal molt més original, amb una estètica fantàstica i, a més, ens poden durar tota la vida, d’aquesta manera és molt fàcil poder preparar-ho tot amb la suficient antelació i estar del tot convençuts que per la Diada de Sant Jordi tindrem les nostres roses en perfecte estat. 

Per què comprar roses de fusta per Sant Jordi?

Està clar que per Rosa Sant Jordi són moltes les roses que es regalen, tant a nivell particular com a nivell d’associacions i d’entitats, de manera que és molt important estar ben preparats per a disposar de tot el número de roses necessari per tal de poder celebrar una Diada memorable.

Una de les raons que farà d’aquesta jornada una data inoblidable és precisament perquè estem parlant de roses treballades a mà amb fusta d’àlber, una fusta molt resistent que podrem conservar durant tota la nostra vida, per tant es tracta d’un regal molt cridaner que qui el rebi es recordarà de nosaltres cada vegada que el vegi.

I un altre avantatge, és el fet que són unes roses molt econòmiques. Tothom sap que en aquestes dates el preu de les roses es dispara, per tant, oferim una alternativa més barata i que permet ser comprada amb antelació i que es mantindrà en perfectes condicions i aspecte fins el mateix dia de la celebració.

No hi ha cap dubte que són unes roses molt originals i d’una qualitat fantàstica que aconsegueixen donar el toc delicat a la Diada de Sant Jordi. A més, gaudirem de l’enviament totalment de franc, fet que suposarà un estalvi de diners encara més important.

La millor manera d’organitzar la teva comanda amb antelació i sense cap por que es deteriori

Un altre avantatge molt important és que el fet que no s’espatlli, d’aquesta manera podrem disposar d’aquestes roses de fusta amb l’antelació que ens calgui, o sigui que si ens cal, les podrem tenir emmagatzemades per treure-les a la venda just per la Diada de Sant Jordi, i fins i tot podrem esquivar la pujada de preus si fem la comanda amb la deguda antelació.

No hem d’oblidar que estem parlant d’originals roses per Sant Jordi, molt sol·licitades per a Associacions de Pares d’Escoles i Universitats. Amb les roses de fusta podran organitzar la venda amb antelació i sense cap temor que es passin i que es facin malbé amb l’estalvi econòmic que tot això suposa.

Fins i tot tenim la total garantia que totes les roses estaran en perfectes condicions per la Diada de Sant Jordi, no n’hi haurà cap de deteriorada ni mústia degut al temps d’emmagatzematge, per tant, es tractarà d’una inversió garantida. Podem comprar el número de roses aproximat, ja que no tindrem problemes que ens quedin romanents en mal estat i que les haguem de substituir.

A gaudir d’una Diada de Sant Jordi diferent amb aquestes roses de fusta ben preparades amb tots els detalls, la millor alternativa pel Sant Jordi.

X