El famós youtuber AuronPlay, al santuari de Queralt

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

El famós youtuber AuronPlay, al santuari de Queralt

El famós youtuber Raul Alvarez Genes, més conegut com AuronPlay, ha causat sensació a Berga aquest cap de setmana. AuronPlay va ser a la capital del Berguedà diumenge, amb el també youtuber Ismael Prego ‘Wismichu‘. Alguns joves berguedans que van topar-se amb els youtubers van aprofitar per fotografiar-s’hi. Al cap d’unes hores el propi AuronPlay, nascut a Badalona, va penjar una foto al seu perfil d’Instagram des del santuari de Queralt que confirmava la seva estada al Berguedà.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_single_image image=”224014″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”1100×600″ img_link=”https://www.instagram.com/p/Bfq3PYhBYNy/?taken-by=auronplay”][/vc_column][/vc_row]

X