Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Bagà

Un cotxe xoca contra un mur de la C-16, a Bagà, i ha de ser retirat amb grua

Un cotxe xoca contra un mur de la C-16, a Bagà, i ha de ser retirat amb grua
La neu està complicant la circulació a les carreteres del Berguedà. DIVINA LÓPEZ

Un cotxe ha topat contra un mur a la C-16 a Bagà i ha hagut de ser retirat de la via amb una grua, segons han informat a aquest diari els Bombers de la Generalitat. L’accident ha passat al quilòmetre 117,5, a l’alçada de Terradelles, en sentit Guardiola de Berguedà. L’avís s’ha rebut a les 10.15h d’aquest dimecres al matí.

Quatre persones eren dins el vehicle en el moment de l’accident. Una d’elles ha estat traslladada a l’hospital Sant Bernabé de Berga amb una possible lesió a l’estèrnum. La resta, n’han sortit il·lesos. Els Bombers hi han destinat una dotació. També hi havia Mossos, Policia Local, el vehicle que ha portat l’ocupant a l’hospital i la grua que ha ajudat a retirar el cotxe de la C-16.

Des d’aquest matí, i arran de les nevades de les últimes hores, el Servei Català de Trànsit obliga a dur cadenes a tota la C-16 al Berguedà. A aquesta hora (11.20h) l’obligació, que s’ha establert a quarts de 6 de la matinada, segueix vigent en el tram de Bagà a Bellver, segons informa el SCT.

Estic amb tu

Accident Bombers C-16 NEUCAT Terradelles

Comentaris