Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Cultura

Els Castellers de Berga donen dos palets de caldo a Càritas perquè els reparteixi als més necessitats

Els Castellers de Berga donen dos palets de caldo a Càritas perquè els reparteixi als més necessitats

A finals de gener els Castellers de Berga van rebre un dels premis baròmetre casteller de la Nit de Castells per haver un pujat un pis el seu nivell històric aquesta temporada (de 7 a 8). Els de la camisa blava ho van aconseguir a Berga, el juliol passat, en la diada del seu cinquè aniversari, on van descarregar per primer cop un 4 de 8.

El premi baròmetre casteller eren dos palets de caldo Gallina Blanca i els Castellers els han aprofitat per tenir un gest solidari: els ha cedit a Càritas Berga perquè els reparteixi entre “les persones que més ho necessiten”. La colla ho ha anunciat a través del seu compte de Twitter.

Càritas Berga Castellers de Berga

Comentaris