Teatre Hivern 2021

Societat

Citen a declarar una professora de Berga acusada d’increpar els clients d’un bar que va obrir el 3-O

Citen a declarar una professora de Berga acusada d’increpar els clients d’un bar que va obrir el 3-O

L’Assemblea Nacional Catalana de Berga i Òmnium Berguedà han convocat una concentració davant els Jutjats de Berga el proper dia 11 d’abril, a la 1 del migdia. Hi haurà de declarar Marta Armengou, una professora de Berga acusada d’un presumpte delicte d’odi per haver increpat, juntament amb altres persones, la propietària d’un bar de la capital berguedana per mantenir-lo obert durant l’aturada general del 3 d’octubre. Els fets van passar pels volts de dos quarts de dotze del migdia.

La Fiscalia va denunciar Armengou, acusant-la també d’haver insultat dues clientes d’un bar del passeig de la Indústria de Berga, molt proper a la zona del Parc de Bombers. Una d’aquestes clientes havia estat alumna d’Armengou. La professora, per la seva banda, ha negat els fets rotundament des d’un bon principi.

El 3 d’octubre Catalunya va viure una aturada general històrica que no va passar desapercebuda a Berga. Al matí, centenars de persones van omplir els carrers en una mobilització convocada per la Coordinadora Obrera Sindical i els tractors van tallar la C-16; a la tarda, una nova concentració va ocupar inicialment la plaça de Sant Pere i va acabar a les portes de la caserna de la Guàrdia Civil.

DZcD4drX4AALJRq

3 d'octubre aturada general fiscalia Jutjats de Berga Marta Armengou

Estic amb tu

Comentaris