Civitas Cultura, nou gestor i dinamitzador cultural d’alguns monuments històrics del Berguedà

L’associació Civitas Cultura ha guanyat el concurs per a la gestió i dinamització cultural de diversos monuments del Berguedà. Es tracta de la Torre de l’Amo de Viladomiu, el Monestir de Sant Llorenç, Sant Quirze de Pedret, la Mina de Petroli de Riutort, Sant Vicenç d’Obiols, Sant Vicenç de Rus i Sant Sadurní de Rotgers. Fins ara, Civitas s’encarregava de la dinamització cultural del Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola.

Els tècnics de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà han estat valorant des del 23 de març i fins el 10 d’abril la documentació presentada per les dues candidates del concurs, Civitas i Pedratour SL. Finalment, Civitas, presidida per Toni Puig, ha estat la guanyadora. L’associació guanyadora té previst fer una presentació pública del nou cicle de visites i la programació cultural de tots els espais el proper 24 d’abril.

X