Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Política

“Buscaven un enfrontament amb els veïns de Berga i prendrem mesures per evitar que es repeteixi”

“Buscaven un enfrontament amb els veïns de Berga i prendrem mesures per evitar que es repeteixi”

L’equip de govern de la CUP a Berga prendrà mesures per evitar que es repeteixin accions vandàliques com les del passat dilluns, quan un grup de persones va arrencar tota mena de símbols independentistes dels carrers de la ciutat mentre eren gravats per la cadena estatal Antena 3. El regidor de Governació, Francesc Ribera, ha explicat a l’Aquí Berguedà que el govern té clar que ha de fer, però abans ho vol plantejar als diferents grups municipals. L’alcaldessa, Montse Venturós, ja ha convocat una junta de portaveus que se celebrarà a principis de la setmana vinent.

Ribera ha recalcat que l’acció de l’autoanomenat GDR (Grupo de Defensa y Resistencia) és “d’extrema gravetat”, “no pas pel que va passar, sinó pel que buscaven que passés”. Segons el regidor berguedà, el grup buscava “un enfrontament amb els veïns de Berga” i, per això, valora positivament “el capteniment i el seny del veïnat”. Ribera, encarregat entre d’altres aspectes dels assumptes policials, creu que “la coordinació entre el grup d’esvalotadors i el mitjà de comunicació estatal demostra que el que buscaven són imatges per tenir alguna cosa on sostenir el seu discurs“.

Per tot plegat, el govern municipal ja ha demanat informacions per via ordinària als cossos policials per conèixer les actuacions que es van portar a terme la matinada de dilluns a dimarts. Fins que aquests informes no arribin a mans del govern i fins que l’oposició no n’estigui al corrent també, el govern no prendrà cap decisió al respecte. Malgrat tot, Ribera assegura que s’hi actuarà davant “l’evident risc” que aquest tipus de fets es repeteixin a la ciutat.

Estic amb tu

Ajuntament de Berga Francesc Ribera Montse Venturós

Comentaris