Convoquen una concentració de suport a Montse Venturós aquest divendres a la plaça de Sant Pere de Berga

La Plataforma pels drets democràtics i polítics de Berga ha convocat una concentració de suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, per aquest divendres, 22 de juny, a les 8 del vespre (20h), a la plaça de Sant Pere. La manifestació s’ha convocat per “rebutjar i protestar” contra la sentència judicial que s’ha conegut aquest matí i que condemna la batllessa a una inhabilitació de 6 mesos i una multa de 3.

Segons ha afirmat la plataforma a Twitter, “inhabilitar l’alcaldessa que el poble ha votat significar invalidar allò que vam expressar democràticament a les urnes del 24 de maig del 2015″. Per això, consideren que “el tribunal s’ha erigit com a propietari de la voluntat dels berguedans i berguedanes”.

El moviment de suport a Venturós va néixer a mitjans de maig, amb el judici a Manresa a la vista. L’objectiu era -i és- exigir “l’absolució de l’alcaldessa i el respecte a tot allò que van votar els berguedans i berguedanes”. El moviment es va presentar públicament a Berga fa unes setmanes i agrupa tota mena d’entitats, grups i institucions de la ciutat.

DgNgHV5XUAEbJlQ

X