El XIIè Concurs de Fotografia del Berguedà tindrà enguany una categoria pel patrimoni industrial de la comarca

La XIIa edició del Concurs de Fotografia del Berguedà – Memorial Joan Ribera i Fornells, organitzat per l’Arxiu Comarcal del Berguedà i el Consell Comarcal del Berguedà, s’amplia aquest any amb una nova categoria. Es tracta d’una categoria que es preveu que vagi alternant la temàtica any rere any i que, en aquesta primera edició, se centri en les fotografies relacionades amb el patrimoni industrial de la comarca, en el seu ampli ventall.

Aquesta s’afegeix a les categories ja vigents. La primera d’elles, té a veure amb el Berguedà en general, considerant especialment les imatges que puguin transmetre alguns dels seus trets característics. L’altre va destinat a imatges captades dins del municipi de Guardiola de Berguedà exclusivament, atenent la naturalesa guardiolenca de Joan Ribera. La imatge guanyadora de cada categoria estarà dotada amb un premi de 360 euros, així com s’entregaran fins a tres accèssits.

Els participants poden presentar les seves fotografies fins el 14 d’octubre, sigui per correu electrònic a concursfoto.arxiubergueda@gmail.com o físicament a l’Arxiu Comarcal del Berguedà. L’acte per fer públic el veredicte del jurat i posterior lliurament de premis es farà el dia 1 de novembre de 2018 al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà, a partir de les sis de la tarda. Les obres seleccionades seran exposades a l’Arxiu Comarcal del Berguedà entre el  20 de novembre i el 16 de desembre.

X