Berga Comercial Gangues

Guardiola de Berguedà

Guardiola tira endavant la construcció d’una sala polivalent per acollir actes multitudinaris

Guardiola tira endavant la construcció d’una sala polivalent per acollir actes multitudinaris

Guardiola de Berguedà tornarà a tenir una pista poliesportiva coberta, una dècada després de l’adéu de l’antic pavelló. L’Ajuntament pretén construir l’equipament en els propers mesos i convertir-lo en una sala polivalent on, a banda d’esports, s’hi puguin organitzar sopars populars, concerts i tota mena d’actes multitudinaris.

L’alcalde guardiolenc, Josep Lara, ha explicat a l’Aquí Berguedà que, des que l’antic pavelló es va haver de tirar a terra, el poble tenia una mancança: “Sovint havíem de buscar solucions d’emergència per reunir la ciutat o sopars de veïns i, per Festa Major, havíem de llogar sempre una gran carpa per aplegar grans actes sense dependre del temps”.

El govern del PDeCAT va aprovar l’actuació, malgrat els vots contraris de l’oposició, Junts per Guardiola. L’obra consistira en fer la base i l’estructura de cobert, mentre que el tancament definitiu de la pista es deixarà per més endavant. En total, costarà 420.000 euros que el consistori finança a través d’un ajut de la Diputació de Barcelona. En els propers dies s’iniciaran els tràmits jurídics per portar a concurs públic el projecte.

Ajuntament de Guardiola de Berguedà Josep Lara Junts per Guardiola pavelló poliesportiu PDeCAT Sala polivalent

Estic amb tu

Comentaris