La carretera que uneix Borredà i Alpens quedarà tallada tot l’octubre

La carretera BP-4654, entre Borredà i Alpens, quedarà tallada durant tot l’octubre. El tall s’efectuarà a l’alçada del Cobert de Puigcercós el proper dilluns, 1 d’octubre, a les 10 del matí, i es preveu que s’allargui fins el darrer dia de mes, dimecres 31.

La Diputació, gestora de la via, eixamplarà el pont que passa per sobre de la riera de Merlès, en el marc del projecte “Conservació d’elements de superestructura en ponts de la Xarxa Local de carreteres”. Per fer aquesta obra requereix tallar totalment la carretera i, per això, planteja una sèrie de rutes alternatives per a tots aquells conductors que hagin d’arribar a un extrem o a un altre.

La Diputació desviarà els vehicles cap a la carretera que uneix Borredà i la C-26 entre Gironella i Vic. És a dir, la via que segueix el curs de la riera fins a Santa Maria de Merlès.

tall-carretera

X