Horrorland obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre en una edició especial dedicada al Nadal

Horrorland tornarà per Nadal. El parc de terror de Cercs obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre en una edició dedicada a les festes de Nadal. Dídac Atzet, cap de comunicació del parc, ha explicat a l’Aquí Berguedà que les principals novetats són un nou passatge del terror i la decoració nadalenca de tot el parc. Així doncs, dels cinc passatges del terror que hi ha a l’edició de tardor, quatre seguiran tal com estan i se n’incorporarà una de nova. També hi haurà l’Extreme House, la sala d’escapada i la sala de jocs, menjar i begudes.

Les entrades per a l’edició de Nadal s’han tret a la venda aquest matí a primera hora, però l’anunci oficial no s’ha fet fins aquest migdia. En total, s’han tret a la venda 4.500 entrades entre els tres dies. A diferència de la primera edició del parc, l’organització no ofereix descomptes en les primeres entrades venudes. En aquest sentit, Atzet ha admès que és “lògic” que costin més de vendre, però confien que s’acabin exhaurint en poques setmanes.

Mentrestant, l’edició de tardor d’Horrorland segueix obrint cada cap de setmana als peus de la central tèrmica de Cercs. La setmana passada es van esgotar totes les entrades i, per tant, quan el parc tanqui, el 17 de novembre, haurà rebut 22.500 persones.

X