Horrorland exhaureix les entrades de tardor i traurà a la venda les del Nadal la setmana que ve

Esgotades les 22.500 entrades per anar a Horrorland aquesta tardor. El parc de terror de Cercs ha posat el cartell de ‘Sold out’ aquest divendres, just una setmana després d’obrir portes. Els organitzadors han confirmat que ja no els queden entrades per als caps de setmana d’octubre i novembre, però han anunciat que trauran les entrades per a l’edició especial de Nadal la setmana vinent.

Abans d’obrir portes, el parc ja havia venut el 93% dels tiquets i només quedaven disponibles les entrades més bàsiques. En vista de l’èxit, Insomnia Corporation i Horror Box, les dues empreses que encapçalen el projecte, van aprofitar el tall de la cita de dimecres passat per anunciar que preparen una edició especial per Nadal. Segons va dir Climent Vila, el parc nadalenc comptarà amb novetats respecte l’edició de tardor i no deixarà indiferent a ningú: “No s’ha apostat mai per aquest tipus d’oci i pretenem que sigui el Nadal més terrorífic de tots els nostres visitants“.

El parc preveu treure les noves entrades a principis de la setmana vinent i confien que es repeteixi l’allau de vendes que va patir l’edició de tardor en pocs dies. Serà entre dilluns i dimecres de la setmana vinent i recomanen als interessats que estiguin atents a les xarxes socials.