Residus, Berga

Els contenidors d’orgànica i rebuig desapareixeran dels carrers de Berga aquest dissabte

Els contenidors d’orgànica i rebuig desapareixeran dels carrers de Berga aquest dissabte

Últims dies de contenidors de recollida selectiva als carrers de Berga. Tal com ha passat als municipis de l’Alt i el Baix Berguedà que ja han implantat el nou model, amb la nova recollida porta a porta, tots els contenidors de Berga, Avià i Vilada, excepte els de vidre, desapareixeran de la via pública a finals d’aquesta setmana.

Berga és la gran prova de foc de la implantació del porta a porta al Berguedà. Els contenidors d’envasos i paper i cartró es retiraran del carrer la nit de dijous a divendres (1 de novembre) i la nit de divendres a dissabte (2 de novembre). En canvi, els contenidors d’orgànica i de rebuig desapareixeran la nit de dissabte a diumenge. Al cap de 24 hores, diumenge a les 10 de la nit, el porta a porta començarà oficialment a Berga amb la recollida d’orgànica i envasos.

La cap de la implantació a la comarca, Laia Valenzuela, ha confirmat a l’Aquí Berguedà que, tot i la retirada dels d’illes dels seus punts habituals, hi haurà contenidors a les quatre àrees d’emergència que s’habilitaran a Berga amb el nou model: la zona de l’antiga caserna militar, l’esplanada de l’antiga discoteca Menfis, el polígon de la Valldan i l’Escola Xarxa. Malgrat tot, Valenzuela ha afirmat que “no s’haurien d’utilitzar”, ja que no passaran ni 24 hores des del moment en què deixin d’haver-hi contenidors al carrer fins que comenci la recollida casa per casa.

Retirada contenidors genèrica (OK)

Consell Comarcal del Berguedà contenidors Porta a porta reciclatge Residus

Estic amb tu

Comentaris