Cicle Tardor AJBerga

Carreteres

Els Mossos detenen a Berga un conductor que circulava a 215km/h per la C-16

Els Mossos detenen a Berga un conductor que circulava a 215km/h per la C-16
Aquest és el vehicle amb el qual circulava el detingut. MOSSOS D'ESQUADRA

Sorprès per un control mòbil. Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest divendres, dia 26 d’octubre, un conductor que circulava a 215km/h per la C-16 pels volts de les cinc de la tarda. Els agents van seguir el vehicle i el van aturar 25 quilòmetres més endavant, a l’entrada de Berga.

L’home, de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Andorra, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. El conductor va quedar en llibertat hores més tard, després de declarar a comissaria. Ara, però, està obligat a presentar-se davant del jutge quan se’l requereixi.

Els Mossos el van enxampar a les 17.09h de la tarda de divendres circulant en sentit nord a més de 200 quilòmetres per hora per l’autovia, on la velocitat màxima permesa és de 120km/h. A banda d’aquest cas, en el mateix control sorpresa -instal·lat al quiòmetre 73,5, dins el terme municipal de Navàs- es van denunciar 45 vehicles més per excés de velocitat.

C-16 Mossos d'Esquadra Trànsit

Estic amb tu

Comentaris