Els abonaments de bus entre el Berguedà, el Bages i Barcelona mantindran els mateixos preus el 2019

Els abonaments de bus entre el Berguedà i Barcelona i el Berguedà i el Bages seguiran intactes amb l’arribada de l’any nou. L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha congelat les tarifes que han estat vigents durant aquest 2018. Així, a partir de l’1 de gener l’abonament de 10 viatges entre el Berguedà i la ciutat comtal seguirà costant 53,25 euros, mentre que el pack de viatges fins al Bages es mantindrà en els 35,25 euros.

La integració tarifària es va estrenar al Berguedà el gener del 2015. El model permetia rebaixar el preu dels bitllets d’autobús. L’abonament de 10 viatges entre el Berguedà i Barcelona valia 70 euros i, amb la integració, va passar a costar 52 euros i, a més, incorporava una T-10 d’una zona de regal per desplaçar-se per l’interior de Barcelona. ATM va congelar les tarifes fins aquest 2018, quan hi va haver una lleugera pujada fins als 53,25 euros per abonament.

El mateix va passar amb l’abonament entre el Berguedà i el Bages, que va començar costant 35 euros fins aquest any 2018, que s’ha apujat fins els 35,25 euros. Al 2019 es mantindrà a aquest preu.

X