Berga

Els Mossos investiguen una possible agressió sexual al carrer Ferran Agulló de Berga

Els Mossos investiguen una possible agressió sexual al carrer Ferran Agulló de Berga
L'agressió sexual denunciada hauria passat al carrer Ferran Agulló de Berga. GOOGLE MAPS

Possible agressió sexual a Berga. Una noia, major d’edat, ha denunciat als Mossos d’Esquadra “tocaments” que va rebre al carrer Ferran Agulló per part d’un home, a quarts de 6 del matí, el passat diumenge, 23 de desembre. Ho han confirmat a l’Aquí Berguedà fonts del cos policial. El carrer on van passar els fets connecta el final del passeig de la Indústria amb el carrer Mestre Pedret.

La pròpia víctima va denunciar els fets poques hores després que passessin. La noia va assegurar que l’agressor va acostar-se a ella contra la seva voluntat i va arribar a tocar-la. Des d’aleshores, els Mossos investiguen el cas.

Agressió agressió sexual Mossos d'Esquadra

Estic amb tu

Comentaris