Bagà, PLAY

La Quina de Bagà reuneix més de 800 persones per passar una nit boja i plena de premis

La Quina de Bagà reuneix més de 800 persones per passar una nit boja i plena de premis

La Quina de Bagà reuneix més de 800 persones per passar una nit boja i plena de premis

L’edició de l’any 2018 de la Quina de Bagà ha aplegat a més de 800 persones que van gaudir d’una nit boja i divertida amb l’animació del showman Jaume Fíguls i la música de Marc Sensada, Divertimento. Amb el pavelló ple a vessar, la Quina, organitzada pel CCR Alt Berguedà, va sortejar un total de 31 lots, repartits en 27 línies i 4 bingos. El premi final va ser un viatge o creuer a qualsevol lloc del món.

Imatges de Ricard Codina i muntatge de Divina López.bingo quina quina de Bagà quina de Nadal

Estic amb tu

Comentaris