Berga

Detingut un home de 36 anys com a presumpte autor d’una agressió sexual a Berga

Detingut un home de 36 anys com a presumpte autor d’una agressió sexual a Berga

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, dijous, a quarts de 8 del vespre un home de 36 anys, de nacionalitat romanesa i veí del Berguedà, com a presumpte autor de l’agressió sexual que una noia va rebre al carrer Ferran Agulló de Berga el passat 23 de desembre.

El carrer on van passar els fets connecta el final del passeig de la Indústria i el carrer Mestre Pedret. La pròpia víctima va denunciar els fets poques hores després que succeïssin. La noia, major d’edat, va assegurar que l’agressor se li va acostar contra la seva voluntat i va acabar fent-li “tocaments”.

Des del moment de la denúncia, els Mossos investigaven el cas fins que ahir van aconseguir detenir el presumpte agressor. El detingut ja ha passat a disposició judicial aquest mateix divendres.

agressió sexual carrer Ferran Agulló Mossos d'Esquadra

Estic amb tu

Comentaris