Presó provisional i sense fiança per a l’autor de l’agressió sexual a una jove de Gironella

El jutjat d’instrucció número 1 de Berga ha decretat presó provisional i sense fiança per a l’autor de l’agressió sexual a una jove de Gironella, la nit de dissabte a diumenge passat. L’home, de 35 anys, va abusar sexualment d’una jove major d’edat a les portes de l’edifici que hi ha davant la biblioteca municipal.

Segons han confirmat fonts judicials a l’Aquí Berguedà, la magistrada en funcions ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança, i manté la causa oberta per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual. A més, també l’investiga per un delicte de robatori amb violència.

L’home va ser detingut diumenge, hores després que realitzés l’agressió al carrer i diversos testimonis veiessin els fets i avisessin als Mossos d’Esquadra. Quan els agents van arribar al lloc de l’agressió, l’home ja no hi era. Només hi havia la víctima. Amb tot, l’endemà al matí el van poder localitzar i el van detenir. Aquest dimarts al matí ha passat a disposició judicial i la magistrada ha decretat la presó provisional a la tarda.

X