First Stop

Gironella

Segon cas d’agressió sexual al Berguedà en una setmana

Segon cas d’agressió sexual al Berguedà en una setmana
Els fets van passar davant la biblioteca de Gironella, als peus de l'edifici que hi ha davant.

Nou cas d’agressió sexual al Berguedà. La nit de dissabte a diumenge, del 23 al 24 de febrer, un home de 35 anys hauria violat una jove major d’edat a la zona de la biblioteca de Gironella. Segons ha avançat Regió7 i ha confirmat l’Aquí Berguedà a través de fonts policials, testimonis que van sentir crits i van veure els fets van alertar els Mossos. Els agents es van desplaçar al lloc dels fets però l’agressor ja no hi era. Només hi havia la víctima.

La jove va ser traslladada a l’Hospital de Berga per fer-li l’anàlisi pertinent. Els Mossos van interrogar la víctima i els testimonis i l’endemà al matí van poder localitzar al presumpte agressor i el van detenir. Està previst que el detingut passi a disposició judicial en els propers dies.

L’Ajuntament de Gironella ha emès un comunicat on mostra “el més ferm rebuig” davant una agressió sexual “intolerable”. El consistori està oferint tot el suport a la persona agredida i la seva família i demana que es respecti la seva intimitat.

Una setmana després d’un cas als carrers de Berga

El cap de setmana passat un home de 33 anys ja va ser detingut per una agressió sexual al mig del carrer a Berga. En aquest cas, l’agressor va atacar una dona de 72 anys al carrer Gran Via de la capital berguedana. El jutge va decretar presó provisional i sense fiança per a l’agressor pocs dies després.

agressió sexual Ajuntament de Gironella Biblioteca de Gironella

Estic amb tu

Comentaris