Berga

Una menor d’edat denuncia haver patit un abús sexual per part de dos homes aquest gener a Berga

Una menor d’edat denuncia haver patit un abús sexual per part de dos homes aquest gener a Berga
Els fets van passar a mitjans de gener a la zona de l'antiga discoteca Menfis Berga. GOOGLE MAPS

Surt a la llum una nova denúncia per un presumpte abús sexual al Berguedà en les darreres setmanes. Una menor d’edat es va presentar a l’hospital de Berga el passat 20 de febrer i va explicar que havia estat víctima d’un abús sexual feia un mes, a mitjans de gener, a la zona de l’antiga discoteca Menfis Berga. La noia hauria estat agredida per dos homes a qui coneixia.

Arran d’aquesta denúncia, el personal del centre hospitalari va informar els Mossos d’Esquadra, que van obrir diligències i van detenir el primer sospitós, de 26 anys i de nacionalitat espanyola. La detenció es va produir la setmana passada i l’acusat va passar a disposició judicial divendres passat, dia 22.

El presumpte segon agressor també està identificat però els Mossos no l’han localitzat i es troba en situació de cerca i captura. Mentrestant, la policia catalana manté oberta la investigació.

El tercer cas de violència sexual que es coneix en pocs dies

El passat 17 de febrer  un home de 33 anys ja va ser detingut per una agressió sexual al mig del carrer a Berga. En aquest cas, l’agressor va atacar una dona de 72 anys al carrer Gran Via de la capital berguedana. El jutge va decretar presó provisional i sense fiança per a l’agressor pocs dies després.

Estic amb tu

Aquest cap de setmana es va produir una nova agressió. Aquesta vegada a Gironella, on la nit de dissabte a diumenge, del 23 al 24 de febrer, un home de 35 anys va agredir sexualment una jove major d’edat a la zona de la biblioteca de Gironella.

Aquest dilluns unes 1.500 persones es van manifestar pels carrers del centre de Berga per condemnar les agressions a la ciutat i a Gironella. La mobilització va acabar amb la crema d’una pancarta simbolitzant “la crema del patriarcat”.

agressió sexual Menfis Berga

Comentaris