El PP demana a la Junta Electoral que ordeni la retirada de la pancarta dels presos de l’Ajuntament de Berga

L’alcaldable del Partit Popular a Berga, Joan Antoni López Noguera, ha presentat una denúncia a la Junta Electoral de Zona (JEZ) perquè ordeni la retirada de la pancarta de suport als presos polítics que hi ha a la façana de l’Ajuntament de Berga.

La pancarta ha estat col·locada aquesta setmana, lligada a dos balcons que toquen a l’Ajuntament de Berga. D’aquesta manera, el consistori pretén esquivar l’ordre de la Junta de retirar els símbols de la façana: la pancarta no penja de la façana, sinó que penja dels balcons que hi ha a la vora.

Sigui com sigui, per al Partit Popular, la idea segueix vulnerant “la imposició de neutralitat i estricta imparcialitat que la llei imposa als poders públics durant el període electoral”. Per tot plegat, demana que s’ordeni “la retirada immediata del cartell que tapa part de la façana de l’Ajuntament”.

X