Ciutadans declina assistir al debat de l’Aquí Berguedà perquè el seu objectiu “és un altre”

Ciutadans (C’s) no assistirà al debat entre candidats que organitza l’Aquí Berguedà el proper diumenge, 19 de maig. La formació taronja ha declinat la invitació, malgrat que inicialment el seu candidat va acceptar-la.

El propi alcaldable, Juan José Olaya, s’ha posat en contacte amb l’organització del debat per exposar el canvi de plans del partit. Ha assegurat que “són ordres que venen de dalt” i que ell “no tenia cap inconvenient en assistir al debat”. A banda, ha afegit que la secretaria del partit li ha transmès que el seu objectiu per a aquestes municipals “és un altre”, sense concretar quin.

Olaya sí que va participar en el room escape organitzat per l’Aquí Berguedà i La Patum Room Escape, juntament amb la resta d’alcaldables. Ni ell ni cap representant de la llista assistirà a cap acte de campanya electoral a Berga. Això sí, en cas de treure representació, Olaya reitera que pujarà als plens municipals sempre i treballarà per Berga “fins on sigui necessari”.

X