La Junta Electoral prohibeix la jornada de portes obertes a l’Institut Serra de Noet, prevista per aquest dissabte

La jornada de portes obertes a l’institut Serra de Noet de Berga queda ajornada. La Junta Electoral ha prohibit al centre celebrar-la, atès que estava convocada durant la jornada de reflexió de dissabte. L’institut ja ha anul·lat l’activitat i confia poder trobar una nova data per exhibir les seves noves instal·lacions al Pla de l’Alemany.

L’edifici està en ple funcionament des de fa unes setmanes. La jornada de portes obertes d’aquest dissabte s’havia de celebrar entre les 11 del matí i la 1 del migdia.

La inauguració de l’institut és un reclam històric a la ciutat. L’any 2006 la primera fornada d’alumnes van estrenar el centre, en mòduls prefabricats ubicats a la vora de la comissaria de Mossos d’Esquadra de la ciutat. Ja aleshores la intenció era que aquests alumnes acabessin el seu cicle d’ESO (4 anys) en l’edifici definitiu.

Però les obres s’han acabat endarrerint més d’una dècada i no ha estat fins aquesta primavera que l’actual alumnat i professorat s’ha pogut traslladar uns metres més avall, a la zona del camp municipal de futbol.

X