Castellar del Riu instal·la els primers fanals d’enllumenat públic a la zona de Llinars

L’Ajuntament de Castellar del Riu ha instal·lat cinc fanals fotovoltaics autònoms al nucli de Llinars. Pràcticament tota l’obra ha estat finançada per la Diputació de Barcelona, a través del seu catàleg de serveis. En concret, la Diputació ha cobert els 7.264,95 euros que costen els fanals, mentre que l’Ajuntament ha assumit els prop de 1.500 euros que han costat el dau de formigó per a cada fanal.

Fins ara el nucli de Llinars era una zona disseminada que no disposava d’enllumenat públic. Per això, els usuaris del Càmping Aigua d’Ora i els veïns de la zona reclamaven tenir punts de referència al llarg del camí enmig de la foscor. Els fanals, a més, s’alimenten amb una placa fotovoltaica que es carrega amb els rajos de sol i, per tant, no té cap cost energètic per a l’Ajuntament.

X