Runa a Sac - Containers del Berguedà

Patum

L’Aquí Berguedà dedica el pòster de la Patum 2019 als nans vells

L’Aquí Berguedà dedica el pòster de la Patum 2019 als nans vells

El pòster més esperat de l’any ja és a Berga. L’Aquí Berguedà i Bífidus Produccions dediquen l’edició d’enguany del pòster de la Patum a la comparsa dels nans vells. La imatge que en pocs dies començarà a ocupar aparadors i parets de domicilis particulars és obra del fotògraf berguedà Josep Pont i RocaEl pòster es publica gràcies a la participació de diversos comerços de Berga, que el distribuiran a partir d’aquesta setmana. A més, també es lliurarà fins a esgotar-se’n les existències a la plaça Viladomat, just després de la Patum de lluïment del pròxim dijous. Se’n distribueixen 3.000 exemplars de forma gratuïta.

Una quarantena d’establiments de la comarca tindran 30 pòsters per repartir durant els dies previs a la Patum. Consulta AQUÍ la llista de comerços on podràs trobar pòsters

Poster-Patum-2019

Aquí Berguedà Bífidus Produccions Patum Pòster pòster de la Patum

Comentaris