El Forn 2019

Berga

Els aparcaments gratuïts de les Estaselles canvien de banda de la vorera

Els aparcaments gratuïts de les Estaselles canvien de banda de la vorera

Una part dels aparcaments del passeig de les Estaselles de Berga canvien de banda. Es tracta de la segona part del passeig, a partir de la cruïlla amb el Santa Joaquima de Vedruna (la pujada cap a les escoles). Fins ara, els aparcaments eren a la banda dreta de la carretera, i ara passen a l’esquerre.

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Berga pretén millorar la seguretat a la zona. A banda del canvi de lloc dels aparcaments, s’ha habilitat més espai per a vianants i es propicia la reducció de velocitat dels vehicles. L’acció també vol evitar l’estacionament en doble fila que es produïa a diversos trams del passeig i es vol facilitar la mobilitat de cotxes de la zona.

La nova zona d’aparcament està ubicada, concretament, al lateral esquerre del tram del passeig situat entre el carrer de Santa Joaquima de Vedruna i el Passeig del Lledó. Els veïns i veïnes que vulguin evitar que els vehicles estacionin als trams d’accés d’automòbils dels habitatges, hauran de tramitar la reserva d’un gual.

L’actuació s’ha dut a terme durant la realització de les tasques de pavimentació i reposició de marques vials de la zona incloses a la segona fase del projecte d’asfaltatge de la ciutat executat del 8 al 19 de juliol.

Estic amb tu

aparcament Berga Mobilitat

Comentaris