Els Castellers de Berga descarreguen tres castells de 7 i fan la millor actuació de la temporada

Cap de setmana brillant dels Castellers de Berga. Han celebrat el seu 7è aniversari i ho han fet per la porta gran: descarregant el 3 de 7 i el 4 de 7 amb agulla, i també el 5 de 7. Els Castellers de Berga van dur els mateixos castells a la diada dels Quatre Fuets fa aproximadament un mes, però en aquella ocasió el 5 de 7 no es va poder culminar. L’actuació dels berguedans es va tancar amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

A banda dels Castellers de Berga, a la diada hi van participar els Castellers de Sabadell i la Colla Castellera de La Cerdanya. Els vallesans van signar una brillant actuació descarregant el 3 de 8, el primer 2 de 7 de l’any de la colla, i el 4 de 8. Per altra banda, els de La Cerdanya van descarregar el 4 de 6, el 4 de 6 amb agulla i van fet un intent de 3 de 6 amb agulla.

La diada de celebració del 7è aniversari dels Castellers de Berga que va tenir lloc aquest dissabte a la Plaça de Sant Pere, va ser l’última abans de començar les vacances. La colla reprendrà les actuacions el diumenge, 1 de setembre, a la Festa Major de Montmajor.

X