‘(Cons)ciència’, la proposta de pintura solidària per finançar el tractament mèdic d’una nena

(Cons)ciència és una exposició de pintura naturalista que vol donar a conèixer l’impacte dels éssers humans a la natura però que també té una finalitat solidària. En aquest sentit, el quadre més gran es posarà a la venda per tal de finançar una part del tractament mèdic al qual s’ha de sometre l’Arlet, una nena de cinc anys diagnosticada d’una malaltia minoritària anomenada neuroblastoma que afecta el sistema nerviós. L’obra se subhastarà i tindrà un preu de sortida indicat al costat del quadre que estarà exposat al local del carrer de la Ciutat, 28.

La mostra ha estat elaborada per la biòloga berguedana, Alba Noguera i Carol, i la formen deu quadres on hi ha representades diverses espècies d’animals que es troben en perill d’extinció, que estan amenaçades, o que s’han extingit recentment.

Les persones interessades a participar a la subhasta podran realitzar ofertes a través de l’adreça de correu electrònic: artmajor@gmail.com indicant el nom i cognoms, i la proposta econòmica. Totes les ofertes formulades electrònicament rebran un codi i la posició de l’oferta realitzada respecte la resta de propostes. El termini establert per a la formulació d’ofertes finalitzarà a la mitjanit del dimarts, 27 d’agost de 2019. L’endemà es donarà a conèixer el resultat de la subhasta amb l’oferta més elevada.

La mostra forma part de la campanya d”Art Major‘ impulsada per l’Ajuntament de Berga, que té com a objectiu dinamitzar l’eix comercial del carrer Major omplint els aparadors buits del centre de la ciutat a través de creacions de diverses disciplines artístiques. Es podrà veure del 5 al 27 d’agost.

X