La comissió de seguiment de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà es reuneix per primera vegada

Aquest dilluns va tenir lloc la primera trobada de la comissió de seguiment de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, per tal de posar solució a la complexa situació financera que travessa.

Durant la reunió, es va acordar que davant la dificultat d’aconseguir finançament a través de la Generalitat de Catalunya, al llarg d’aquesta setmana es parlarà amb els ajuntaments de la comarca per tal que es faci una aportació econòmica superior a la que es preveia inicialment. També es va decidir que l’entitat revisarà el seu model de governança per tal de passar de ser una associació a ser una fundació.

A la reunió hi va assistir el president del Consell Comarcal del Berguedà, Josep Lara; el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta; el director general d’Economia Social, 3r Sector, Cooperatives i Autoempresa, Josep Vidal; l’alcaldessa de Berga; els alcaldes de Gironella, Puig-Reig, Cercs i Saldes; la delegada del govern a la Catalunya Central; membres de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB); la presidenta i 4 membres de la junta de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà (APDPB) i el director general i gerent d’Aspronis, entitat que assessora l’APDPB.

X