La Policia Local de Berga obre diligències penals a dos joves per la pressumpta comissió de delictes contra la seguretat viària

Un dels dos joves conduïa un vehicle sense disposar de permís de conducció ni disposar de l’assegurança corresponent quan el passat 11 d’agost, va xocar contra un fanal situat a la cruïlla entre la Plaça de Gernika i el Passeig Vila de Casserres. Els agents van rebre un avís alertant que s’havia produït un accident de trànsit, van acudir-hi però els ocupants del vehicle van rebutjar l’assistència. Llavors, el cos policial va iniciar la tramitació de la documentació relativa a l’accident i van detectar la manca d’assegurança i de permís de conduïr. En aquest sentit, els agents van procedir a la obertura de diligències pensals per un pressumpte delicte contra la seguretat viària. A banda d’això, el vehicle va ser immobilitzat i traslladat al dipòsit municipal.

L’altre jove es va negar a realitzar la prova d’alcoholèmia. Els Mossos d’Esquadra van observar un vehicle que circulava de forma anormal dins del nucli urbà i va remetre l’avís a la Policia Local, que va aturar el conductor. La persona es va negar en repetides ocasions a efectuar el test d’alcoholèmia. Davant la negativa constant, els agents van obrir diligències penals per la comissió d’un presumpte delicte contra la seguretat viària, i també van tramitar una sanció administrativa per no disposar de l’assegurança obligatòria del vehicle. Com a l’anterior cas, el vehicle va ser immobilitzat i traslladat al dipòsit municipal.

En tots dos casos, les persones denunciades hauran de comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció de Berga.

X