La mostra d’arts escèniques al carrer, ‘El Forn’, amplia la seva durada i oferirà quatre espectacles

‘El Forn’ tindrà lloc des del 24 d’agost fins al 7 de setembre. La segona edició del certamen amplia la seva durada i comptarà amb quatre espectacles que es duran a terme durant tres dissabtes consecutius, a les 10 de la nit, a la Plaça del Forn de Berga.

El festival d’enguany començarà amb l’espectacle ‘Insitu (Incito)‘ representat per Tràfec Teatre, una aposta pel teatre gestual que mostrarà diverses situacions protagonitzades per una sèrie de personatges que esperen la mort. La setmana següent, La Farsa interpretarà dos espectacles: la lectura dramatitzada de l’obra ‘Noè al port d’Hamburg‘, de Joan Oliver, i la representació de ‘Punt Mort‘, una peça de microteatre de Marta Rojals.

La Delació‘ serà l’espectacle que tancarà ‘El Forn’. Es tracta d’un muntatge que inclou diferents esdeveniments rellevants de la història: les detencions al Berguedà l’any 1949, la pràctica de tortures a Euskadi, o les revoltes populars als països àrabs i la posterior crisis migratòria.

El projecte, que posa en relleu la cultura teatral berguedana a través d’una programació novadosa, vol donar continuïtat a la iniciativa impulsada l’any passat per les entitats de teatre local Tràfec Teatre i La Farsa, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga.

X