Ballús Desinfecció Ozó

Berga, Societat

La Policia Local de Berga posa en marxa un sistema informàtic per registrar els serveis realitzats pels agents durant l’any

La Policia Local de Berga posa en marxa un sistema informàtic per registrar els serveis realitzats pels agents durant l’any

És un programa gestor ràpid i dinàmic que permetrà al cos policial obtenir informació útil sobre les actuacions dutes a terme pels agents. El cap de la Policia Local, Jaume Hernández, ha destacat que el dispositiu ‘permetrà disposar de dades exactes i fiables sobre les incidències registrades a la ciutat al llarg de l’any’. A banda d’això, considera que el nou programa també servirà per ‘extreure dades per carrers, dies de la setmana, franges horàries, etc. i poder planificar les línies mestres de treball en el dia a dia’.

Segons les primeres dades registrades, la Policia Local de Berga ha realitzat 236 serveis entre els dies 1 i 14 d’agost. Els serveis en qüestió, que han estat planificats, requerits telefònicament, d’ofici, demandats presencialment, o han provingut del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència de Catalunya (112), han estat sobretot relacionats amb la seguretat ciutadana, amb la seguretat viària i amb serveis de l’àmbit administratiu. Això, ha comportat la tramitació de més d’una vintena d’informes i atestats per part dels agents.

L’aplicació va entrar en funcionament el passat 1 d’agost després d’un període de prova durant el qual els agents també van rebre diverses sessions de formació.

Berga Policia Local policia local de Berga sistema informàtic

Estic amb tu

Comentaris