Horrorland ja omple el 75% d’allotjaments de la comarca i preveu esgotar totes entrades en qüestió de dies

Torna Horrorland i ho fa amb força. El parc del terror de Cercs obrirà portes el 4 d’octubre i acollirà més de 25.000 visitants en 18 dies d’obertura fins a mitjans de novembre. A aquestes alçades només queden unes 150 entrades VIP, és a dir, per accedir a les atraccions sense fer cues. El parc confia esgotar les VIP en qüestió d’hores i la resta, en pocs dies. La bona acollida de la segona edició del parc també ha omplert els allotjaments de la comarca: hotels, càmpings i cases rurals ja estan al 75% d’ocupació.

A banda, tal com ja va informar l’Aquí Berguedà, la setmana que ve els directors del parc faran càstings per cobrir una cinquantena de places que han quedat vacants. Bona part del personal que ja va treballar al parc en la seva primera edició repeteix en aquesta. El cas és que Horrorland creix i necessita 35 treballadors més, que -sumats a les vacants de l’any passat- enfilen la xifra d’ofertes de feina fins a la cinquantena. En total, la segona edició del parc donarà feina a 170 persones.

Horrorland busca nous actors i actrius per treballar dins les atraccions. Volen perfils professionals i amateurs, però sobretot persones amb energia i ganes de formar-se en el món del terror. No és indispensable tenir experiència. A banda, el parc també busca personal per cobrir posicions de control d’accés, operacions, botigues, restauració i zona de jocs. Els interessats poden consultar les ofertes de feina i condicions a la pàgina web del parc.

8 atraccions totalment noves i 2 escenaris polivalents

El parc s’ha reinventat per repetir l’èxit de la primera edició. L’única atracció que es manté intacta és ‘Matadero’. La resta, o bé han desaparegut i s’han substituït per d’altres de noves, o bé s’han renovat i presenten una versió 2.0. Els directors volen seguir apostant pel terror de qualitat, la creació d’experiències úniques i la innovació, uns valors que l’any passat van fer que Horrorland guanyés un dels premis més importants del món en el sector del terror, l’Scare Award com el millor parc d’Europa.

Una de les novetats estrella serà l’atracció Zombie Killer, on els visitants podran disparar amb pistoles de paintball, zombies i dianes en un camp de tir exterior. Una experiència de pura adrenalina, única a Europa, construïda al llarg de 4.000 metres quadrats carregats d’efectes especials, foc, llum i so.

L’extreme house Psycho Xtreme aquest any també canvia per complet. Es tracta d’una experiència individual on els visitants viuran diferents situacions angoixants, totalment immobilitzats, portant al límit les seves emocions. L’oferta del parc també s’amplia amb 4 Express Escape Room i una nova modalitat d’espais i escenaris on s’ha d’aconseguir escapar resolent diferents proves en un temps record. Dues noves haunted house (La casa del Bosque i Survival Maze) completen les novetats que s’afegeixen a les altres experiències de terror estrenades la temporada passada.