El Berguedà ja té el millor parc de terror d’Europa

Horrorland ha rebut aquest dimarts a la nit l’Scare Award com el millor Scream Park del continent. Ha estat en la gala d’entrega dels premis més prestigiosos d’Europa, que s’ha celebrat al parc d’Alton Towers, al bell mig del Regne Unit.

Els directors del parc -ubicat als peus de la central tèrmica de Cercs- han recollit el premi a la mateixa gala. Hores després, un d’ells, David Moreno, ha assegurat a l’Aquí Berguedà que estan “en un núvol”: “Són els premis europeus més importants. Per nosaltres és com guanyar la Champions League o Eurovision“.

Horrorland ha guanyat el premi al millor Scream Park de tot Europa i estava nominat juntament amb 5 parcs més: 2 d’Holanda, 2 d’Irlanda i un d’Alemanya. El cas és que el parc berguedà era el més novell i, de fet, és el primer equipament de la història que rep el premi amb només un any d’experiència. El jurat ha decidit guardonar Horrorland per “la qualitat dels decorats, la posada en escena de les experiències, la professionalitat de les actrius i els actors, i la campanya de màrqueting i comunicació duta a terme”. Juntament amb el premi rebut al Regne Unit, Horrorland ja acumula 6 guardons aquesta temporada.

8 noves atraccions per la temporada vinent

Horrorland tornarà a obrir portes la propera temporada. Començarà el 4 d’octubre i presenta 8 novetats respecte la primera edició de Halloween. El parc estrenarà dues Haunted House (casa del terror), una nova Extrem House (experiència individual extrema), 4 Express Escape Rooms i un Zombie Killer Shooting Range (camp de tir a l’aire lliure per disparar Zombies i altres elements de punteria).

A més a més, Matadero, la Haunted House més ben valorada pels visitants tornarà de nou aquesta temporada i La Tèrmica i Clown Town oferiran una versió 2.0 amb recorreguts més llargs, nous efectes i ensurts. A part, el parc ampliarà la seva extensió 10.500m2 més, construirà 2 escenaris polivalents, noves zones de restauració i doblarà l’animació de carrer.