Mobilitat Berguedà

Residus, Berga

Les associacions de veïns es queixen del telecentre com a punt d’atenció del porta a porta

Les associacions de veïns es queixen del telecentre com a punt d’atenció del porta a porta

El telecentre de Berga com a punt d’atenció del porta a porta no convenç als veïns de la part alta de la ciutat. Les associacions de veïns van traslladar ahir al regidor de Medi Ambient, Eloi Escútia, que per a moltes persones és difícil desplaçar-se fins al telecentre per anar a buscar bosses per reciclar. Fins abans de Patum, el punt d’atenció era als baixos de l’Ajuntament i, per Corpus, es va traslladar al telecentre, d’on ja no s’ha mogut.

Escútia ha explicat a l’Aquí Berguedà que les condicions de l’espai del telecentre són “molt millors que les que hi havia als baixos de l’Ajuntament”. Els treballadors, explica, tenen més espai per dispensar el material, malgrat que la ubicació no sigui tan cèntrica com l’anterior.

Amb tot, el govern de la ciutat és conscient que, per a alguns veïns, anar fins al telecentre -al barri de l’antiga caserna militar- és gairebé missió impossible. En aquest sentit, les associacions de veïns s’han ofert com a intermediàries per acostar el material a aquelles persones que, per problemes físics, els resulti un trasbals arribar fins al telecentre.

L’Ajuntament veu amb bons ulls la proposta de les associacions i la contemplarà com a possible solució. Aquesta és una de les peticions que els veïns van fer a l’Ajuntament i el Consell Comarcal en la trobada que van tenir-hi aquest dijous a la tarda.

Ajuntament de Berga Associacions de veïns Consell Comarcal del Berguedà oficina d'atenció Porta a porta telecentre

Estic amb tu

Comentaris