Horrorland rep una allau de reserves procedents de la Xina pel pont de l’1 de novembre

Horrorland és cada vegada més internacional. El premi al millor parc del terror d’Europa que va rebre fa uns mesos ha cridat l’atenció a països d’arreu del món, i aquesta tardor s’espera que molts estrangers vinguin a passar por als peus de la central tèrmica de Cercs. Un dels directors del parc, David Moreno, ha explicat a l’Aquí Berguedà que hi ha moltes reserves del Regne Unit, Alemanya, Noruega, Rússia… i la Xina!

Una agència de viatges xinesa ha ofert per primera vegada una experiència a Catalunya que inclou l’entrada a Horrorland. Això, segons ha explicat Moreno, ha fet que de sobte els informàtics rebessin “una allau de reserves procedents de la Xina”. Vindran a Cercs pel pont de l’1 de novembre, el cap de setmana fort de la segona edició d’Horrorland, ja que coincideix amb Halloween.

A banda, l’últim dia d’obertura, el 16 de novembre, el parc reunirà els principals directius presents als Scare Awards, els premis del terror més prestigiosos del continent. Aquesta primavera Horrorland ha trencat totes les travesses i s’ha endut un dels premis grans del certamen, “la Champions League del terror”, segons Moreno. Ara, els directius tenen ganes de comprovar com de merescut és el premi. Són experts en terror d’arreu d’Europa.

Les entrades ‘VIP’, a punt d’exhaurir-se

Aquest ‘boom’ d’Horrorland fa que el percentatge d’entrades venudes sigui molt alt quan encara falta més d’un mes per a l’obertura de portes. Moreno ha reconegut que aquest setembre hi ha hagut un repic de reserves: “La gent espera a última hora. S’han despertat ara. És normal”. I, així, les entrades ‘VIP’ i els fast pass estan a punt d’esgotar-se. De fet, les ‘VIP’ -de 139 euros- ja s’han esgotat tots els dissabtes d’obertura i en queden un centenar pels divendres.

Aquesta setmana, càstings

Horrorland encara la recta final abans de la segona edició d’obertura per Halloween. Aquest setembre s’ompliran les vacants de personal que ha generat el creixement del parc. Aquesta vegada Horrorland serà més gran i, per tant, ocuparà encara més gent. En total, 172 persones treballaran als peus de la central tèrmica.

Segons ha dit David Moreno, gairebé totes les persones que van treballar al parc l’any passat aquest any repetiran. La direcció ha treballat per convèncer-los fins a última hora, i ho ha aconseguit. Així, finalment, la xifra de vacants serà d’unes 35 persones. Busquen espantadors sense experiència (els formaran ells mateixos), personal per als diferents espais de cara al públic i agents de seguretat. Els càstings començaran aquest dimarts, 10 de setembre, a les instal·lacions del parc.