Una cançó dels Mercado Negro, eix central de la nova campanya de la Fundació Catalana Síndrome de Down

La cançó ‘Maravillosamente especial’, dels Mercado Negro, serà el tema central de la nova campanya de la Fundació Catalana Síndrome de Down. El grup ja ha cedit tots els drets del tema a la fundació per tal que se’n faci l’ús i la promoció que calgui. Ara l’entitat i la discogràfica Flor y Nata Records assumiran el lideratge de la campanya.

En concret, la campanya contempla diverses accions publicitàries i un punt culminant: un concert de Mercado Negro a Barcelona. L’actuació s’emmarcarà en els actes que la Fundació organitzarà el proper 21 de març del 2020, en motiu del Dia Mundial del Síndrome de Down.

‘Maravillosamente especial’ neix amb la voluntat de reivindicar els drets de les persones afectades pel síndrome i la seva inclusió en tots els àmbits de la vida quotidiana (laboral, esportiu, cultural…). El tema està enllestit i la idea és que vegi la llum a finals d’octubre, juntament amb un clip realitzat per la productora Darkking. El guió del clip és obra de Berta Puig, de la FCSD, i comptarà amb la participació de membres de l’entitat.

X