PLAY

Rúpits treu el videoclip de ‘Camaleons’, el segon senzill del seu nou disc

Rúpits treu el videoclip de ‘Camaleons’, el segon senzill del seu nou disc

Rúpits treu el videoclip de ‘Camaleons’, el segon senzill del seu nou disc

Nou videoclip dels Rúpits. El grup de música que va néixer a Gironella fa cinc anys va llançat a triomfar. Ara presenten el muntatge per a ‘Camaleons‘, el segon senzill del disc Imaginari.

‘Camaleons’ és un viatge al passat i “fa referència a aquelles ganes de tornar a ser el nen que mai hauríem d’haver deixat de ser”, segons explica el grup en un comunicat. És el segon senzill després de ‘Planetes’, que es va llançar per presentar l’àlbum, l’abril d’aquest any.

La masterització del disc ha estat a càrrec de l’enginyer Alex Gordon, als llegendaris Abbey Road Studios de Londres. Gordon ha dotat el treball de més força i l’ha perfilat amb textures del so electròniques i contemporànies.

Camaleons Rupits Videoclip

Estic amb tu

Comentaris