Teatre Hivern 2021

Empreses, Transport

Els empresaris del Berguedà lamenten que l’encariment del transport públic els “resta competitivitat territorial”

Els empresaris del Berguedà lamenten que l’encariment del transport públic els “resta competitivitat territorial”
Un bus a Barcelona, a punt de marxar cap al Berguedà. RICARD CODINA

La patronal d’empresaris del Berguedà, l’ACEB, rebutja l’encariment del transport públic a la comarca. L’empresariat considera que “no és una bona notícia, ni econòmica ni social” i recalca que “ens resta competitivitat territorial i ens allunya encara més del desitjat equilibri territorial”. A més, assenyalen que l’encariment “afecta de manera transversal a tota la població i a tots els àmbits (laboral, formatiu, sanitari, turístic, de lleure, etc)”.

L’ACEB considera que l’encariment evidencia una problemàtica encara més greu: “El Berguedà és inexistent a ulls de l’administració competent”. I lamenten que “ni s’ha treballat, consultat o simplement informat de la modificació tarifària a les autoritats locals, abans d’anunciar-la als mitjans de comunicació”.

Segons la patronal berguedana, la comarca necessita “un accés fàcil i assequible a les zones industrialitzades i desenvolupades”. A banda, constaten, “cal facilitar a les persones que vulguin viure o treballar al Berguedà un accés regular i assequible”. Per tot plegat, han estès la mà al president del Consell Comarcal, Josep Lara, i al conseller de Mobilitat, Abel Garcia, per “exercir la pressió necessària per intentar revertir la situació”.

ACEB Berguedà Empresaris Transport públic

Estic amb tu

Comentaris