El Berguedà, una de les 100 millors destinacions turístiques sostenibles del món

El Berguedà torna a ser una de les millors destinacions turístiques sostenibles del món. L’organització Green Destinations ha tornat a seleccionar la comarca, que tornarà a optar a ser guardonada en una gala que se celebrarà el març vinent a Berlín. L’entrega de premis s’emmarca dins la fira del turisme internacional ITB.

El president de l’Agència de Desenvolupament, Lluís Vall, ha assegurat que el reconeixement és “el premi d’anys de feina, de professionals de l’Agència i també dels empresaris del sector turístic”. Segons Vall, “per diferenciar—nos de la resta calia fer una aposta clara pel turisme sostenible i apostar perquè els serveis estiguin adaptats al nostre medi ambient i sobretot per aquell client conscienciat amb l’entorn”.

Green Destinations és una organització sense ànim de lucre centrada en els Països Baixos que treballa pel turisme sostenible, amb vinculació amb organitzacions, empreses i entitats acadèmiques expertes en la temàtica del turisme sostenible. A nivell català, a part del Berguedà, també estan en aquest segell l’Estartit-Torroella de Montgrí i les Terres de l’Ebre.

X