L’exposició de les 100 portades de la revista Aquí passarà un mes a la biblioteca de Berga

L’exposició ‘Les 100 portades que ens han dut fins Aquí’ passarà un mes a la biblioteca de Berga. Hi serà fins el 14 de març, després d’haver passat quatre setmanes al Casal Cívic.

La mostra recupera els 100 primers números de la revista Aquí Berguedà, que s’han editat en els darrers 9 anys. A més, cada portada va acompanyada d’un breu text que posa context al número i serveix per entendre la realitat del mes en què es va editar.

Les 100 portades s’exposen des d’aquesta setmana a la Bibloteca Ramon Vinyes i Cluet, a la plaça Europa, i es podran visitar fins el 14 de març. A partir de llavors, l’exposició es traslladarà a Gironella, en motiu de la fira de Sant Josep. Durant tot l’any, la mostra resseguirà bona part dels municipis de la comarca.

L’exposició, així com l’edició del número 100 de la revista, és possible gràcies al patrocini de Ballús S.A.

Logo-Ballús-web-i-tel-color-1