Marc Pons assumeix la presidència d’ERC a Berga

Canvi d’executiva a Esquerra Republicana de Berga. Marc Pons és el nou president i agafa el relleu d’Aleix Camprubí al capdavant de la formació municipal. La nova executiva estarà formada, a més, per Oriol Ortega com a secretari d’organització, Mònica Duran com a secretària de política municipal, Meritxell Almà com a secretària d’igualtat, Jordi Parera com a tresorer i Frederic Tarragó com a vocal. El president també farà de secretari de comunicació.

Pons ha afirmat que encara “un repte molt complicat” i ha recordat “el moment convuls per a la política dels republicans”. Amb tot, la prioritat de l’executiva local serà “treballar per a la ciutat i aportar polítiques que millorin la vida dels berguedans”. La nova executiva se centrarà, d’entrada, en formar la militància i organitzar-la.

“Moltes sensibilitats dins el partit”

El nou president ha admès que “dins el partit hi ha moltes sensibilitats”, però s’ha compromès a “treballar per a tots”. A més, Pons ha encoratjat el partit a estendre la mirada més enllà de l’àrea metropolitana: “La independència no la farem sols, però tampoc la farà Barcelona”.

El nou secretari d’organització, Oriol Ortega, ha reconegut que “hi ha molta feina per fer” i, d’entrada, ha assegurat que estudiarà “les mancances del partit” i oferiran formacions per “suplir aquestes necessitats”.

X