Avià

Avià homenatja Josep Bartoló el dia del seu 100è aniversari

Avià homenatja Josep Bartoló el dia del seu 100è aniversari
L'alcaldessa d'Avià, Patrocini Canal, en el moment de la lectura de la carta, al costat del protagonista del dia, Josep Bartoló, i la seva família. MARC CANTURRI

Avià ja té un centenari més. Aquest dijous el veí Josep Bartoló ha fet cent anys i l’Ajuntament i el Casal de la Gent Gran l’han volgut homenatjar. Al migdia, una trentena d’amics i familiars s’han aplegat al Casal en un dinar de germanor; i a la tarda, Bartoló celebrarà l’aniversari berenant amb els companys del Centre de Dia.

Al final del dinar, l’alcaldessa del poble, Patrocini Canal, ha llegit una carta signada pel conseller d’Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, adreçada i entregada a Bartoló. És el reconeixement que la Generalitat fa a aquells catalans que celebren el 100è aniversari. A banda, el Casal de la Gent Gran d’Avià li ha fet entrega d’una medalla.

20200219_145750

20200219_145815

20200219_150340

 

100 anys 100è aniversari Ajuntament d'Avià Avià Casal de la Gent Gran d'Avià Josep Bartoló

Estic amb tu

Comentaris