La temporada teatral a l’Ametlla ofereix descomptes per primer cop als espectadors fidels

L’Ametlla de Merola celebra la seva sisena primavera de programació teatral estable amb sis funcions entre març i principis de juny. A més, aquest any ofereix als espectadors la possibilitat d’adquirir les entrades amb abonaments de tres obres. L’objectiu -ha dit en roda de premsa el programador de la temporada, Pol Escudé– és “recompensar aquell públic fidel, que ve cada dia”.

De fet, actualment i fins aquest diumenge, 15 de març, només es poden comprar entrades a través dels abonaments. A partir de dilluns sortiran les entrades per cada funció. L’Associació Cultural Esplai, l’entitat que programa la temporada, ha tret dos abonaments: un per a les tres obres més comercials; i l’altre, per a les tres obres amateurs o de proximitat.

El primer dels abonaments inclou l’entrada per a l’espectacle ‘Calma!’, de Guillem Albà (4 d’abril), per a ‘L’home orquestra’, d’en Peyu (23 de maig), i per a ‘Desconcerto’, de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà (6 de juny). L’abonament per a les tres funcions costa 37 euros.

El segon pac inclou l’entrada per a ‘El silenci dels telers’ (28 de març), ‘Ai carai!’, del Grup de Joves de l’Ametlla (18 d’abril), i per ‘Una altra estrena’, de Clara Solé (9 de maig). Aquest abonament val 23 euros.

Així, l’adquisició dels dos abonaments costa 60 euros, mentre que l’entrada anticipada dels sis espectacles de manera individual s’enfila fins als 77 euros i l’adquisició a taquilla de les sis entrades supera els 90 euros.

Tots els espectacles de la temporada de primavera són, com cada temporada, els dissabtes a 2/4 de 10 del vespre. A banda, l’organització reserva places per a persones amb mobilitat reduïda. Per assegurar-ne una, els espectadors interessats han d’enviar un mail a teatre@ametllademerola.cat o bé trucar al telèfon 686278836.

X