El Govern tanca tots els centres educatius de Catalunya a partir de divendres per contenir el coronavirus

Escoles, instituts i universitats tancades fins a nova ordre. El Govern de la Generalitat ha anunciat aquest dijous al migdia que tanca tots els centres educatius del país a partir de demà, divendres, com a mesura per contenir el coronavirus. La mesura afecta directament al Berguedà, que haurà d’acatar el tancament, malgrat que a hores d’ara encara no s’hi ha detectat cap cas del virus.

El tancament de tots els centres del país arriba hores després que se n’hagin fet en escoles puntuals, on s’han detectat brots. El cas més important s’ha donat a Igualada, però a banda dels de la capital de l’Anoia, també s’han tancat els centres de Jorba, Òdena, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, dues escoles de Badalona, una escola bressol de Gràcia (Barcelona) i una escola de Sabadell.

L’Agència suspèn les seves formacions

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha fet un comunicat on anuncia la suspensió fins a nou avís de totes les formacions que imparteix. A més, a partir d’aquest dimecres, l’ens tanca al públic el seu centre de treball, situat al carrer Lluís Millet de Berga. Per contrarestar-ho, els treballadors del centre prioritzaran l’atenció telefònica i per via digital.